Info

Paketautomater betjänar

Sänd dina paket enkelt!

På andra våningen i Köpcentrumet Lundi hittar du Postis Smartpost- och PostNord-pakettjänster samt en Budbee-paketautomat.

Via automaterna kan du lätt sända och hämta paket i samband med att du uträttar andra ärenden.

Parkering

Det är lätt att anlända till Lundi med egen bil. Till den rymliga tvåplansparkeringens övre plan slipper du smidigt från Fredsgatan, och till den varma nedre planen från Lundagatan. Övre parkeringens höjd är 2,3 m och nedre parkeringens 2,1 m. Du hittar båda parkeringarna enkelt genom att följa P-skyltarnas instruktioner.

Den första parkeringstimmen är alltid gratis, och följande timmar 3€ / h. På söndagar är parkeringen gratis.

Du minns väl att ta parkeringsbiljetten från P-automaten, eller att använda Parkman- eller EasyPark appen!

Ankomst med lokaltrafik

Köpcentrum Lundis kollektivtrafikförbindelser är utmärkta. Passagerarnas flitigt använda Borgå busstation ligger rakt framför Lundi köpcentrum. Trafikoperatörerna ansvarar för kollektivtrafikens tjänster. Du kan snabbt hitta bussföretagens turer som passar dig samt prisuppgifter till Borgå busstation från Matkahuoltos hemsida.

Barnskötsrum

Att besöka Lundi med familjens minstingar går till lätt.

Du hittar ett rymligt och trivsamt barnskötsrum på köpcentrumets andra våning mitt emot Sale.

Barnskötsrummet har en enskild toalett, amningsstol och skötbord. Till den andra våningen slipper du smidigt med hiss, eller raka vägen från Biskopsgatan.

Insättning och uttag, flaskautomat och posttjänster

Sköt dina små vardagsärenden praktiskt i samband med ditt besök till Lundi.

Att lägga in och ta ut kontanter går smidigt med TalletusOtto-automaterna, som finns på första våningen under rulltrapporna.

Du hittar flaskreturneringsautomaten på andra våningen bredvid Sale och på andra våningen ligger också Postis Smartpost och PostNord-pakettjänsterna samt Budbee-paketautomaten.

Välkommen till Lundi med din hund!

Hundar och även andra husdjur är välkomna i de allmänna utrymmena. Ägaren är ansvarig för att husdjuret är kopplad, inte lämnas utan uppsikt och inte stör andra kunder. Lundi -butikerna definierar var sin policy, så kontrollera om husdjur är tillåtna innan du går till restauranger, kaféer och butiker.

Goodwill-donationspunkt

På andra våningen i köpcentrum Lundi finns en Goodwill-donationspunkt, dit du kan lämna in dina onödiga kläder, hushållstextiler och hushållsvaror, leksaker, spel, böcker och andra okrossbara hushållsartiklar. Lämna dina donationer vid donationspunkten i en försluten plastpåse.

Genom att donera hjälper du människor och miljö!