Info

Pidetään toisistamme huolta!

Meille on tärkeää, että asioidessasi Lundissa tunnet olosi turvalliseksi. Tulethan terveenä, käytäthän maskia ja pidäthän riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin.

Saapuminen omalla autolla

Lundiin on helppo tulla omalla autolla. Tilavan, kaksitasoisen parkkihallin yläparkkiin pääset kätevästi Rauhankadulta ja lämpimään alahalliin Lundinkadulta. Ylähallin korkeus on 2,3 m ja alahallin 2,1 m. Molemmat pysäköinnit löydät helposti seuraamalla P-kylttien opasteita. Pysäköintihallin (Rauhankatu) aukioloajat: Ma-Pe 7-20, La 8-18 ja Su 10-18.

Ensimmäinen pysäköintitunti on aina ilmainen ja sitä seuraavat tunnit 3€ / h. Sunnuntaisin pysäköinti on ilmainen. 

Muistathan ottaa pysäköintilipun P-automaatista tai käyttää Parkman- tai EasyPark-sovellusta!  

Saapuminen julkisilla

Kauppakeskus Lundin julkiset liikenneyhteydet ovat vailla vertaa. Vilkkaasti matkustajien käyttämä Porvoon linja-autoasema on suoraan Kauppakeskus Lundin edessä. Porvoon joukkoliikenteen palveluista vastaavat liikennöitsijät. Voit katsoa nopeasti sinulle sopivan liikennöitsijän reitin ja hinnan Porvoon linja-autoasemalle Matkahuollon sivuilta.

Lastenhoitohuone

Lundissa vierailu perheen pienimpien kanssa sujuu vaivatta.

Löydät tilavan ja viihtyisän lastenhoitohuoneen kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, aivan Salea vastapäätä.

Lastenhoitohuoneessa on oma wc, imetystuoli sekä hoitopöytä. Toiseen kerrokseen pääset kätevästi hissillä tai suoraan Piispankadulta.

Otto ja talletus, pullonpalautus ja postipalvelut

Arjen pienet askareet hoituvat kätevästi Lundissa vierailun yhteydessä.

Käteisen tallettaminen ja nostaminen käy näppärästi TalletusOtto-automaateista, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa rullaportaiden alla.

Pullonpalautusautomaatin löydät toisesta kerroksesta Salen vierestä, ja toisessa kerroksessa sijaitsevat myös Postin Smartpost- ja PostNord-paketti-palvelut sekä Budbee-pakettiautomaatti.

Tervetuloa tassuttelemaan kauppakeskukseemme koiran kanssa!

Koirat ja myös muut lemmikit ovat tervetulleita Lundin yleisiin tiloihin! Omistaja vastaa siitä, että lemmikki on kytkettynä, ei jää ilman valvontaa, eikä aiheuta häiriöitä muille asiakkaille.

Lundin liikkeet määrittelevät kukin erikseen käytäntönsä, joten tarkistathan ennen ravintoloihin, kahviloihin ja myymälöihin menoa, onko lemmikin tuominen sallittua.  

Tassuttelemisiin!