Info

Pakettipiste palvelee

Lähetä paketit helposti!

Kauppakeskus Lundin toisesta kerroksesta löydät Postin Smartpost- ja PostNord-pakettipalvelut sekä Budbee-pakettiautomaatin.

Automaattien kautta voit lähettää ja noutaa paketteja helposti muiden asioiden hoitamisen yhteydessä.

Saapuminen omalla autolla

Lundiin on helppo tulla omalla autolla. Tilavan, kaksitasoisen parkkihallin yläparkkiin pääset kätevästi Rauhankadulta ja lämpimään alahalliin Lundinkadulta. Ylähallin korkeus on 2,3 m ja alahallin 2,1 m. Molemmat pysäköinnit löydät helposti seuraamalla P-kylttien opasteita. Pysäköintihallin (Rauhankatu) aukioloajat: Ma-Pe 7-20, La 8-18 ja Su 10-18.

Ensimmäinen pysäköintitunti on aina ilmainen ja sitä seuraavat tunnit 3€ / h. Sunnuntaisin pysäköinti on ilmainen. 

Muistathan ottaa pysäköintilipun P-automaatista tai käyttää Parkman- tai EasyPark-sovellusta! Kun maksat pysäköinnin lippuautomaatilla, ensimmäisen tunnin maksuton pysäköinti on käytössäsi kerran klo 0.00-11.59 ja kerran klo 12.00-23.59 välillä.

Saapuminen julkisilla

Kauppakeskus Lundin julkiset liikenneyhteydet ovat vailla vertaa. Vilkkaasti matkustajien käyttämä Porvoon linja-autoasema on suoraan Kauppakeskus Lundin edessä. Porvoon joukkoliikenteen palveluista vastaavat liikennöitsijät. Voit katsoa nopeasti sinulle sopivan liikennöitsijän reitin ja hinnan Porvoon linja-autoasemalle Matkahuollon sivuilta.

Lastenhoitohuone

Lundissa vierailu perheen pienimpien kanssa sujuu vaivatta.

Löydät tilavan ja viihtyisän lastenhoitohuoneen kauppakeskuksen toisesta kerroksesta, aivan Salea vastapäätä.

Lastenhoitohuoneessa on oma wc, imetystuoli sekä hoitopöytä. Toiseen kerrokseen pääset kätevästi hissillä tai suoraan Piispankadulta.

Otto ja talletus sekä pullonpalautus

Arjen pienet askareet hoituvat kätevästi Lundissa vierailun yhteydessä.

Käteisen tallettaminen ja nostaminen käy näppärästi TalletusOtto-automaateista, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa rullaportaiden alla.

Pullonpalautusautomaatin löydät toisesta kerroksesta Salen vierestä.

Tervetuloa tassuttelemaan kauppakeskukseemme koiran kanssa!

Koirat ja myös muut lemmikit ovat tervetulleita Lundin yleisiin tiloihin! Omistaja vastaa siitä, että lemmikki on kytkettynä, ei jää ilman valvontaa, eikä aiheuta häiriöitä muille asiakkaille.

Lundin liikkeet määrittelevät kukin erikseen käytäntönsä, joten tarkistathan ennen ravintoloihin, kahviloihin ja myymälöihin menoa, onko lemmikin tuominen sallittua.  

Tassuttelemisiin!

Goodwill-lahjoituspiste

Kauppakeskus Lundin toisesta kerroksesta löytyy Goodwill-lahjoituslaatikko, johon voit jättää itsellesi tarpeettomat vaatteet, kodin tekstiilit ja tavarat, lelut, pelit, kirjat ja muut kodin särkymättömät tavarat. Jätä lahjoituksesi lahjoituspisteeseen suljetussa muovipussissa.

Lahjoittamalla autat ihmisiä ja ympäristöä!