Vår i luften – klänningar, pastellkulörer, smyckeliknande glasögon och ränder i håret!

Våren väntar runt hörnet. Det faller vattendroppar från taken och solens värmande strålar år en att le och tankarna att blicka fram mot den begynnande årstiden.
Våren är denna tid när naturen återföds. När allting i omgivningen förnyas, får man lust att också förnya sig själv och sitt utseende – vinterkapporna ställs undan i skåp och garderober, mössorna byts till svallande hår och man gräver återigen fram solglasögonen.
Vintern är äntligen förbi!

Affärerna i Lundi ger sina egna tips för den kommande våren, dess trender och
nyhetsprodukter.

Marimekko
Vårens trendigaste material är kupro. Kupro är en regenatfiber av cellulosa, som känns silkeslen. Det mjuka och genomsläppliga materialet har ett vackert fall och fungerar strålande exempelvis i skjortorna och klänningarna i vår kollektion.
Välkommen att bekanta dig med Marimekko!

Dressmann
Vårens nyheter har kommit!
Den här vårens trender syns i stor utsträckning i kollektionen. I vår affär finns bland annat ett brett urval stickade plagg i underbart fräscha pastellfärger samt trendiga och mångsidigt användbara blazers i olika material.
En blazer kan lätt kombineras med en snygg skjorta samt färgrika accessoarer för vårens fester – eller avslappnade jeans när man bygger upp en snäppet mer avslappnad look.
Vårens och sommarens ständiga favorit, linne, kommer att återfinnas i riklig mängd under våren, i såväl kostymer som shorts.

Välkommen att bekanta dig!

Synsam

Om 2023 års glasögonmode skulle beskrivas med ett ord, så skulle det absolut vara mångsidighet.
Där den som följde trenderna tidigare för det mesta hade bara en väg att välja, finns det nu
mycket att välja på.

En trend som även allmännare syns i samhället är individualitet och framförande av den egna personligheten, kanske det också är därför som det finns så många trender sida vid sida – något för var och en.
Det är också få som numera nöjer sig med bara ett par glasögon, man vill ha annorlunda stilar i de olika rollerna i livet. Vid det ena tillfället vill man kanske vara kvinnlig, i nästa stund bohem och i den tredje i behov av auktoritet.

De fyra mest coola trenderna i år:
1. Stora och spektakulära: Metall- och plastbågar som utstrålar 70-tal
2. Detaljer: Smyckelikheten har kommit tillbaka, olika slags plast-metallkombinationer
är intressanta och logotyperna får igen synas
3. Brunt är det nya svarta
4. Ekologi och återvunna material

Hairlekiini
I håret syns vårens trender som olika slags slingformer, i synnerhet de från 90-talet bekanta blockslingorna är i och med Tiktok den här säsongens hit.
Många vill så här på våren se något helt nytt och annorlunda i sin hårstil.
Med blockslingor kan man ju prova på någon mer vågad nyans, när man färgar bara en del av håret.
Slingorna kan vara klart synliga eller placerade så att de syns enbart när håret är uppsatt exempelvis i en hästsvans. Det finns en obegränsad mängd färgkombinationer för den här tekniken, till de mest populära verkar höra mörkt hår med en antingen ljus eller kontrasterande slinga kring ansiktet. Blockslingor fungerar också bra i en kombination med två framstående färger, exempelvis rosa & gul.

Våren meför också varje år hår med ljusa slingor och naturliga nyanser. De är för det mesta lätta att underhålla hemma och kräver inte regelbundna besök på damfriseringen. Även hos män syns 90-talets stil i frisyrer, där håret lämnas litet längre och kammas med
mittbena.

Normal
L’Oréal Elvital Bond Repair hårvårdsserie – vårens nyhet från NORMAL!
När håret har gjorts i skick på damfriseringen, så lönar det sig att sköta det omsorgsfullt hemma. Då hålls det vackert och glänsande, och behöver inte nödvändigtvis behandling hos frissan så ofta.
 
Elvital Bond Repair är en produktserie för alla typer av skadat hår.
Bond Repair-seriens sammansättningar innehåller citronsyra och de verkar djupt i hårens struktur och korrigerar skador på håren från ytan ända till hårkärnan.
I produktserien ingår förschampo, schampo, balsam och ett vårdande serum.
Du hittar produkterna i Elvital Bond Repair-serien hos NORMAL.