Under julen är det dags att mysa och ta det lugnt!

Under julen är det dags att mysa och ta det lugnt!

Vinterns mörka kvällar och veckorna innan jul är gyllene tider för myskvällar hemma. Kom till Lundi och handla allt du behöver för dina trevliga hemmakvällar!  

De söta och mjuka hemmakläder i Kappahls kay/day-serien bjuder in till mys i soffhörnan med en kopp te. Denna kollektion för kvinnor har skapats för att hålla över tid och klädernas tillverkningsmetod minimerar materialanvändningen. Kläderna kan enkelt återvinnas då de är tillverkade i 100 procent bomull utan dragkedjor och knappar.

I Dressmann-butiken hittar du de bekvämaste plaggen för hemmamysandet, exempelvis mjuka collegetröjor, morgonrockar, tofflor och badrockar! Även om många upplever pyjamas i flanell som sovplagg, passar de utmärkt som hemmakläder under julens avslappnade mellandagar.

I Marimekkos kollektion finns en stilig, kimonoliknande Suur Unikko-badrock i vilken det är det härligt att svepa in sig efter du har avslutat dagen med bastubad. För den som trivs hemma har vi nu en förtjusande Hiirenkorva Tasaraita -pyjamas som finns i två färger. Glöm inte heller Marimekkos alldeles fantastiska klassiker allt från sovplagg till påslakan.

I Sokos handlar du hemmakläder och pyjamas, tofflor, sockor, ljus, kärl och allt möjligt för en spa-kväll hemma, inklusive hudvårdsprodukter.

Inredning och delikatesser skapar mysig stämning

Innan julen eller senast under mellandagarna har vi kanske äntligen tid att gå igenom bilder som tagits under året och beställa fotoalbum, canvas-tavlor eller andra fotoprodukter till dina bästa utvalda bilder. Allt detta ordnas hos Tunnin Kuva, kom och beställ julgåvor eller några trevliga minnen till dig själv!  

Hos Clas Ohlson hittar du mycket trevligt för din inredning under julen, såsom belysning och ljus samt tillbehör för bakning och matlagning. När du vill slå in julgåvor i vackra paket får du allt du behöver från Clas!

Under jultiden har många mer tid att läsa. Säkra en njutbar läsupplevelse genom att uppdatera dina läsglasögon i Synsam!

Från Lundis caféer hämtar du take away-delikatesser till hemmet och från Sale hämtar du läckerbitar för en filmkväll eller ingredienser till pepparkakor!