Stiltips inför lillajul från Lundi

Festsäsongen i slutet av året är på kommande! Välkommen till Lundi för att fixa till kläder och frisyr inför lillajul, självständighetsdagen och nyårsfesten.

På lillajul får klädvalet vara dramatiskt och mystiskt! Sokos tipsar om att den klassiska lilla svarta alltid är ett säkert kort, och att stilen görs festfin med statement-smycken, eleganta strumpbyxor och en aning konstläder och glitter. Du kan lämna slipsen hemma och gå på lillajulsfest i en mer avslappnad, mönstrad skjorta.  

Om du letar efter en elegant festlook ska du gå till Dressmann. En svart kostym med vit skjorta är en klassisk kombination som alltid funkar. Bruna skor till en mörkblå kostym och ett bälte som matchar skorna bildar en stilig helhet. Beroende på typ av fest kan du välja och vraka bland färger och mönster på skjorta, slips och näsduk. Dressmanns utbud av kostymer finns i många storlekar och modeller, och du kan välja olika storlekar på kavaj och byxor för den perfekta passformen.  

Marimekkos festkollektion innehåller i år guldglitter, statement-klänningar och -dräkter inspirerade av naturen. Du skapar en fantastisk festlook genom att till exempel kombinera den härligt rosa Karla Chain-väskan med axelband i guld med den nattblåa tunikan Pituus Kivet.

Kappahls stiltips inför lillajulsfesten är en snygg blus och kjol i kreppat material i kombination med glittrande smycken.

Avslappnade festfrisyrer

Hairlekin meddelar att man för festfrisyrerna förlitar sig på avslappnade och enkla snabbuppsättningar som flätor, lockar och särskilt långa våglockar, som efter en lätt uppfluffning håller även nästa dag.

På hösten prövas håret och särskilt hårbotten hårt. Ett bra tips för att sköta och ge näring åt håret – så att festfrisyren glänser – är produkterna i Tea Tree-serien från Paul Mitchell som innehåller Tea Tree-olja från Australien.