Lundis hemska halloween!

Lundis hemska halloween!

Huhuu! Det är den tiden på året, när spöken, spindlar och skelett kryper fram ur sina gömställen. Kom till Lundi och shoppa de rysligaste kostymerna, dekorationerna och läckerbitarna för halloween!

Halloween är dagen för magnifika maskerader, roliga rackartyg och gastkramande godisbitar. Stajla dina svarta kläder i halloweenanda med skrämmande accessoarer från Kappahl. Sortimentet bjuder på axelväskor och toppluvor samt allt du behöver för att fixa en faslig frisyr: spindelhårspännen och -hårsnoddar samt hårklämmor med skeletthänder.

Harlekins hårsprayfärger har blivit en hit varje halloween. Det är till exempel enkelt att fixa till de populära Harley Quinn-figurernas olikfärgade hårflätor med rosa och blåa färger som kan tvättas bort.

På Dressmann hittar du många alternativ i halloweenfärger, det vill säga svart och orange. Svart är finländarnas trogna färg som förblir populär från säsong till säsong. Höstkollektionen bjuder även på snygga nyheter i orange och rött. Ta alltså en sväng via Dressmann, så kommer du garanterat med stil till halloweenfesten!


Skäm bort smaklökarna i ljusets sken

På Sokos hittar du allt du behöver för att skapa halloweenstämning hemma. Finnmaris färggranna ljus sprider stämning under mörka höstkvällar och en porslinspumpa kan lätt stå framme långt efter att halloween är över! Till en stämningsfull hemmakväll hör absolut också en härligt värmande yllefilt från Lapuan Kankurit.

Och delikatesser? Kom till Espresso House och smaka på en isande Halloween Frapino med smak av jordgubbe och vitchoklad! Den här säsongens specialsmak finns bara en vecka till, så skynda dig att smaka – om du vågar!  

På Sale hittar du gastkramande godis, men prova även olika halloweenrecept! Pumporna är som bäst just nu och av dem trollar du fram båda salta och söta läckerheter.