Lundis gåvotips för fars dag

Glad fars dag till alla pappor och fäder! Hur vill du överraska far i år? Se tips från Lundis butiker, shoppa de finaste presenterna hos oss och bjud pappa på kaffe med dopp till Lundi!

På Sokos hittar du många presenter att glädja din pappa med. Högklassiga kvalitetshandskar eller en mjuk ylletröja är en härlig presentidé för en pappa som uppskattar kvalitet. Traditionella sockor är också en rolig idé och Sokos färdiga sockförpackningar är vackra att ge i gåva. Du kan också skämma bort far i form av hudvårdsprodukter eller en beautykalender för män.

Mjuka paket till far kan du shoppa i flera andra av Lundis butiker än bara på Sokos. Hos Dressmann hittar du naturligtvis ett mångsidigt urval kragskjortor, t-tröjor och många andra uppiffande accessoarer. Kappahls presenttips är en morgonrock eller pyjamas!  Hos Marimekko hittar du innehåll både till mjuka och hårda paket och Clas Ohlson har ett stort utbud av nyttiga grejer för hemmet, snickerier och elektronikvänner.

Bildmugg med text eller ny hårstil?

Tänk om du skulle låta trycka en personlig mugg av dina egna bildminnen och med en rolig text! Roligare än så här blir det inte. Kom och designa din mugg till Tunnin Kuva.  På muggen kan du ha till exempel två bilder eller en bild och text och muggarna finns i tre färger; vitt eller med svart eller rosa öra. Du kan beställa produkten antingen i butiken eller via webben.

Ett presentkort är alltid ett tryggt val. Behöver din pappa nya glasögon eller uppdatering av solglasögonen? Skaffa i så fall ett presentkort till Instrumentarium eller Synsam! En annan trevlig överraskning kan vara att få ordning på frisyren hos Harlekiini i Lundi.

Den bästa gåvan för alla pappor är nog att spendera tid tillsammans. Bjud far på farsdagslunch eller kaffe med dopp i Lundi!