Lundi har allt du behöver för att komma i form!

Lundi har allt du behöver för att komma i form! '

Gillar du fotvandringar med grillad korv vid lägerelden, en joggingrunda i skogen, ett pass på gymmet eller träning i grupp? I Lundi hittar du kläder och utrustning för utflykter, friluftsliv och träning!

Dressmann har höstens och vinterns stiligaste friluftskläder. Kollektionen All Terrain Gear by Wrangler har designats för nordiska förhållanden med betoning på bekvämlighet. De högklassiga, tekniska och funktionella kläderna passar utmärkt för friluftsliv, utflykter och utomhusmotion.

Kappahls kay/day-produktmärke har träningskläder och hemmakläder med bra passform som ger en behaglig känsla under träningen eller när du tar det lugnt hemma. En vacker, jordnära färgskala och flexibla material anpassar sig till livets alla stunder.

Sokos har ett brett sortiment med mångsidiga kläder för träning och friluftsliv samt underkläder.  

Bra utrustning och en läcker matsäck

På Clas Ohlson hittar du allt du behöver för både inom- och utomhusmotion, vare sig du är på jakt efter en dricksflaska, yogamatta, motionsstavar, armbågsskydd, tidtagarur, reflexer, kikare, termosflaskor, kylväskor, paraplyer eller annan friluftsutrustning.

Om du vill satsa på en personlig look kan du hos Tunnin Kuva låta göra en termosflaska eller tygkasse med din egen text och bild!

Instrumentarium och Synsam har solglasögon för friluftsliv och kontaktlinser som underlättar utövningen av de flesta sporter.

En hälsosam kost är a och o för välmåendet. På Sale kan du fylla matsäcken för utflykten och köpa proteinportioner efter träningen, eller så kan du njuta av en vegansk avokadobagel med bredbart havrepålägg, färsk avokado, rucola och en nypa chili på Espresso House!