Julklappstips från Lundis butiker

Julklappstips från Lundis butiker

Mjuka och hårda paket, klassiker och nyheter. Börja handla årets julklappar i god tid med hjälp av tips från Lundis butiker!

Julens bästa mjuka paket hittar du på Kappahl, Dressmann, Marimekko och Sokos.

Kappahls gåvotips värmer både den som ger och får gåvan. Slå in en söt ylletröja, en mysig pyjamas eller en mjuk badrock i ett paket. Kappahl har något för alla!

På Dressmann hittar du julens favoritjulklappar till alla män! Classic-boxershorts, en högklassig tröja i merinoull eller en härligt mjuk flanellskjorta är fina gåvor!

Marimekko har den här vintern härliga, nya pyjamasar och de klassiska nattlinnena har fått nya, fina färger. Marimekkos tidlösa påslakan- och handduksklassiker finns på mångas önskelistor även den här julen, och utöver klassikerna kan Marimekko-fans glädjas över de nya mönstren Suur-Unikko och Ketjunmarja. Även de tidlösa läderväskorna och ryggsäckarna i olika modeller är perfekta för julklappssäcken.

Heminredning som julklapp

På Marimekko hittar du även tidlösa och stiliga julklappar för alla heminredare. Doftljuset Unikko har stöpts i Oiva-muggar av b-kvalitet som på så sätt har fått ett nytt användningsändamål. Ett korklock medföljer ljuset. Den fantastiska ljusstaken Plunta fungerar även som vas. Den tidlösa Oiva-servisen har fått nya vintriga färger, kom och se!

På Sokos hittar du den bästa julklappen till alla kaffeälskare: Iittalas Taika-mugg på 0,4 liter som även rymmer en stor morgonkaffe! Du kan kombinera julklappen med ett specialkaffe eller till exempel roliga myssockor. Sokos har även julens mest önskade dofter för både damer och herrar.

Fotografier är alltid en personlig gåva. På Tunnin Kuva kan du låta göra till exempel en rolig kylskåpsmagnet, en kalender eller en canvastavla av dina egna fotografier. Du kan även rama in din bild i en imponerande Vision Blox-ram, som innehåller en vätska med flytande ”snöflingor” eller hjärtan beroende på motiv.

Ett presentkort är alltid ett säkert kort

Ett presentkort till mottagarens favoritbutik är alltid ett bra alternativ även på julen! Behöver din vän nya glasögon, en ny frisyr, små reparations- eller inredningsdetaljer till hemmet eller älskar hen ett gott kaffe? Köp ett presentkort till Synsam, Instrumentarium, Hairlekiini, Clas Ohlson eller Lundis caféer och restauranger!