Julklappstips 2023

Undrar du vad du ska ge en vän, make/maka eller familjemedlem i julklapp? Vi har samlat ett urval av julklappstips från butikerna i Köpcentrum Lundi bland vilka det garanterat finns något för alla. I år handlar det om att välja kvalitet, hållbara och ansvarsfulla produkter och att skämma bort dem som står dig nära. Så se till att du ger en gåva som fortsätter att glädja ännu efter jul!

Köpcentrum Lundis julklappstips

Sokos säger att julklapparna i år återspeglar kvalitet, hållbarhet och ansvarsfullhet. Material av hög kvalitet ger mottagaren långvarig glädje. Sokos har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för kvinnor, män, barn och hem. Att sköta om sig själv anses också vara viktigt för människor i alla åldrar. Därför passar kosmetikpaket som skämmer bort perfekt för att förgylla mottagarens vardag även efter jul!


Dressmann rekommenderar att du lägger stickade plagg i merinoull av god kvalitet i julklappssäcken. Merinoullens naturliga egenskaper gör den till ett perfekt val för de kalla vintermånaderna. De stilfulla stickade plaggen passar både för avslappnade och mer formella tillfällen. Dressmann har ett brett sortiment av stickade plagg i merinoull som finns i en mängd olika färger.


Marimekko rekommenderar också praktiska och högkvalitativa klappar till jul. Hos Marimekko i Lundi hittar du ett härligt urval av hållbara och vackra hemprodukter som porslin, handdukar och sängkläder. Mottagaren av en gåva skulle också bli glad över ett plagg av god kvalitet eller en ny handväska. Butikspersonalen hjälper dig gärna att välja dina presenter och slår in dem vackert!


Hos Synsam hittar du ett brett sortiment av solglasögon, sportglasögon och glasögon. Ge den här julen i gåva att fritt kunna välja nya glasögon! Mottagaren av ett presentkort på Synsam kan välja sina favoritglasögon från det eleganta sortimentet. Hämta ett presentkort på det belopp du önskar i Synsam-butiken i Köpcentrum Lundi.


Från Tunnin Kuva kan du beställa fina fotopresenter direkt från din telefon! Du kan till exempel få en 10x15 cm fotomagnet med eget foto för 2,95 € (normalt 5,90 €). Dessutom erbjuder Tunnin Kuva förmånliga förstoringar, högkvalitativa ramar, canvasposters och fotomuggar. Stick dig in i butiken för att fundera ut en present tillsammans med ett proffs, och ge i present en älskad bildgåva!


City Hairteam och City Helen gläder och skämmer bort kunderna i Köpcentrum Lundi. Att skämma bort någon är en underbar present till en vän, familjemedlem eller vem som helst! Mottagaren av ett presentkort kan välja vilken tjänst hen önskar av frisersalongens eller kosmetologens tjänster.


Hos Hairlekin hittar du färdigförpackade fantastiska produkter från de bästa hårmärkena som Kérastase, KMS, Goldwell och Kevin Murphy. De här högkvalitativa hårprodukterna kommer garanterat att glädja alla med hår! Om du inte är säker på vad din gåvomottagares hår behöver kan du också köpa ett Hairlekin presentkort som kan användas fritt på frisersalongsprodukter, herr- eller damfriseringstjänster.

Hesburgers HeseLahja® är en läcker julklapp som du enkelt kan skicka från telefon till telefon. Med detta elektroniska presentkort kan du välja den önskade summan, adda upp ditt eget foto och enkelt schemalägga att gåvan ska skickas på julafton. Köp en HeseLahja® från Hesburger-appen!


Hos NORMAL kan du hitta presenter till hela familjen. I butiken hittar du en mängd olika presentförpackningar med kosmetik för både män och kvinnor. I butiken finns också julaccessoarer, smink och produkter för att skämma bort sig själv och naturligtvis ett stort urval av snacks! Samla dina julskatter hos NORMAL och sätt ihop härliga klappar till hela familjen.


Julklappsinköp och julstämning från Lundi

Vi hoppas att det du har läst har inspirerat dig till din julshopping. Om du behöver fler idéer kan du bege dig direkt till Köpcentrum Lundi, där personalen i butikerna gärna hjälper dig att hitta dina julklappar. Och glöm inte presentkorten, som ger mottagaren möjlighet att välja den produkt eller tjänst som passar hen bäst.


När du ändå är ute och shoppar kan du stanna till och äta något gott och njuta av atmosfären. De mest delikata stunderna serveras av Picnic, Espresso House och Hesburger.

Välkommen!