Höstens drycker i Lundi

Latte, frapino, smoothie och fruitie: höstens alla läckra drycker från Lundi

Hösten är tiden för friska färgsättningar och skymningskvällar, men också för såväl fräscha och hälsosamma smoothies som fylliga delikatesskaffen. Hur skulle det vara med en pumpkin chai frapino eller en jordgubbs-banan-fruitie? Slå dig ner på Lundi med din favoritdryck eller smaka på våra läckra nyheter!

Höstens favoritsmak på Espresso House är här igen! Ta med dig din favoritbok eller din bästa kompis och njut av en avkopplande stund smuttandes på en Pumpkin Latte hos oss på Lundi. Den kryddiga varma delikatessdrycken får sällskap av en kall version, Iced Latte Pumpkin, så att även vänner av islatte får njuta av den kryddiga pumpadrycken.

Höstens supernyhet på Espresso House är den svala och kryddiga Pumpkin Chai Frapino som kombinerar det bästa av två favoritsmaker. Utan att förglömma vispgrädden!


Fräscha smoothies och fruities till exempel som mellanmål

Den som letar efter en fräsch frukost, ett enkelt mellanmål eller en lätt kvällsmåltid ska styra sina steg mot Hesburger. Heses Smoothies och Fruities tillagas av finska bär och läckra frukter. Du kan välja att få din smoothie med naturell yoghurt eller havredryck som bas och din fruitie med juice som bas. Prova till exempel på den populära jordgubbs-banan-fruitien!

Hesburgers superpopulära Fruities tillagas av apelsinjuice och äkta bär och frukter. Dryckerna tillagas alltid på beställning, vilket garanterar att de är färska och fräscha. Välkommen att njuta av läckra stunder!  


Har du redan smakat på Havredryck Dumle?

Kom och snappa åt dig din favoritdryck från Sales butikshylla och njut av den under en shoppingpaus i Lundi, ta med dig den på stan eller njut av den när du kommer hem!  

I sortimentet finns många alternativ för många olika smaker. Bland nyheterna kan nämnas Fazers glutenfria nyhet Havredryck Dumle, som säljs i förpackningar på en liter. Havredrycken kombinerar Dumle-godisets smak av choklad och toffee med inhemsk fullkornshavre.

Den vitaminberikade nyhetsdrycken kan avnjutas som den är antingen varm eller kall. Drycken är UHT-behandlad, så den kan förvaras oöppnad i rumstemperatur. Produkten är mjölk- och glutenfri samt vegansk. Du hittar den här läckra drycken i Sale i samma hyllgång som ägg och UHT-mjölk.