Började du ett sunt nytt år? Kom till Lundi på uppköp!

Friska luften och mångsidig kost gör gott för både humöret och kroppen! Hos Lundi kan du köpa allt för att starta ett sunt nytt år.

Ta sikte på Sokos eller Kappahl om du beslutat dig för att börja året med träning. Du kan köpa utekläder, varma halsdukar, mössor och handskar samt innekläder!

Dressmanns kollektion All Terrain Gear x Wrangeler är designad för nordiska förhållanden, med beaktande av komforten. De högklassiga, tekniska och funktionella kläderna passar utmärkt för friluftsliv, utflykter och utomhusmotion.  


Leggings är de bästa träningsbyxorna! Marimekkos strechiga Käpälä-leggings har Unikko-mönster och är tillverkade av trikå i jacquard. Byxorna har ett brett midjeparti och tajt passform.


När du tränar är glasögonen ibland i vägen. Då är kontaktlinser bra att ha. Kom in till Synsam och hör mera om ett kontaktlinsavtal som du kan hantera hemifrån. För dig som behöver träningsutrustning är Clas Ohlson adressen.

Maten du behöver

I Picnic kan du samla en näringsrik salladsportion av dina egna favoriter. Picnics salladsbas kommer från Åbobaserade DeliVerde. Salladen blir ännu lättare om du väljer en marinerad fyllning och lämnar bort dressingen.


Lundis Sale har många hälsosamma och delikata alternativ. Fyll butikskassen med det bästa från frukt- och grönsaksavdelningen. När du vill äta lunch har Sale färdiga salladspåsar som är en sund lunch. Som mellanmål passar olika blandningar av nötter och torkad frukt, färdiga smoothie och proteinbar.