Terveellinen alku uuteen vuoteen? Tule Lundiin ostoksille!  

Terveellinen alku uuteen vuoteen? Tule Lundiin ostoksille!  


Reippailu ja monipuolinen ruokavalio tuovat hymyn huulille ja samalla kroppa kiittää! Saat Lundista sopivat kamppeet ja eväät terveelliseen vuoden starttiin.

Jos olet päättänyt aloittaa vuoden sporttaillen, suuntaa Sokokseen tai Kappahliin. Löydät sieltä ulkoiluvaatteet, lämpimät huivit, pipot ja hanskat sekä sisäliikuntavaatteet!

Dressmannin All Terrain Gear x Wrangler -mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin käyttömukavuus huomioiden. Laadukkaat, tekniset ja toiminnalliset tuotteet soveltuvat hyvin vapaa-aikaan, retkeilyyn ja ulkoiluun.  


Parhaat urheiluhousut ovat tietysti leggingsit! Marimekon joustavissa Käpälä-leggingseissä on Unikko-kuosi ja ne on valmistettu trikoosta jacquard-neuloksella. Housuissa on leveä vyötärökaitale ja vartalonmyötäinen leikkaus.


Treenatessa silmälasit saattavat joskus olla tiellä. Silloin kannattaa käyttää piilolinssejä. Vieraile Synsamissa, siellä kerrotaan mielellään lisää piilolinssisopimuksesta, jota voit hallinnoida itse kotoa käsin. Liikuntavälineitä kaipaavalle oikea osoite on Clas Ohlson.

Eväät kohdilleen

Picnicissä voit rakentaa ravitsevan salaatin omilla suosikkitäytteilläsi. Picnicin salaattipohjat tulevat turkulaisen DeliVerden puutarhasta. Saat salaatista entistä kevyemmän valitsemalla marinoituja täytteitä ja jättämällä kastikkeen pois.


Lundin Sale on pullollaan terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja. Kauppakassi kannattaa täyttää hedelmä- ja vihannesosaston satokauden parhailla paloilla. Lounasruokailijat löytävät Salesta valmiit salaattipussit terveelliseen lounaaseen. Välipalaksi sopivat erilaiset pähkinä- ja kuivahedelmäsekoituset, valmiit smoothiet ja proteiinipatukat.