Syksyn trendit Lundissa

Syksy on uudistumisen aikaa, myös tyylin osalta. Tänä syksynä saa taas sukeltaa pehmeisiin neuleisiin ja maanläheisiin sävyihin, hiusmalleissa puolestaan siirrytään tasamallista rosoisempaan suuntaan. Lue, mitä kaikkea ihanaa Lundin liikkeissä on tarjolla ja tule uudistamaan lookisi!


Syksyn vaatetrendeissä korostuvat pehmeys ja luonnonläheisyys. Villa, sametti ja nahka tuovat asuihin pehmeyttä ja särmää, värit ovat maanläheisiä ja murrettuja. Sokoksessa syksyn hittituote on neuleliivi, joka sopii yhdistettäväksi niin mekkoon kuin vaikka kauluspaitaan ja housuihin.

Maanläheiset värit villitsevät myös Marimekossa ihastuttavien eläinkuosien ohella, kun Maija Isolan kuosit Kaksoset sekä Musta tamma tekevät paluun. Syysmalliston kulmakivet ovat klassiset ja ajattomat tuotteet, ja loppusyksystä Marimekossa nähdään paljon metsänvihreää, hiekanruskeaa ja sinistä.

Kappahlin päivitetyt klassikot vievät pehmeästi uuteen sesonkiin uusilla malleilla, materiaalien sekoituksilla ja lämpimillä syysväreillä. Farkut saavat parikseen klassisen raidallisen neuleen tai flirttailevan topin, tyylikkäitä asusteita unohtamatta. Muista myös XLNT-mallisto, josta saa tyylikästä ja hyvin istuvaa muotia koissa L-3XL.

Dressmanin syksyn väripalettiin kuuluu muun muassa kauniita oranssin ja punaisen sävyjä. T-paitoihin on tullut kiinnostavia printtejä, jotka piristävät asua mukavasti ja toimivat hyvin vaikka paitatakin tai neuleen alla. Kauden monikäyttöisin tuote onkin paitatakki, joka sopii farkkujen kaveriksi ja sään kylmetessä kokonaisuuteen voi lisätä untuvaliivin. Talvella se korvaa sisätiloissa neuletakin tai bleiserin. Dressmanin syksyn mallistosta ei puutu lämpöä ja pehmeyttä, siitä pitävät huolen uudet neule- ja collegemallistot sekä flanellipaidat!  


Harmonisia värejä ja läpikuultavia kehyksiä

Instrumentariumista kerrotaan, että syksyn trendeinä nousevat tummat, vahvat ja elegantit kehykset sekä täysin vastakohtana boheemit, tanskalaisesta hygge-kulttuurista vaikutteita saaneet mukavat ja harmoniset kehykset. Väreissä trendaavat beige, ruskea, koralli ja roosa. Nämä harmonisen pehmeät sävyt täydentävät rentoa, mutta tyylikästä arkipukeutumista ja tekevät lookistasi tasapainoisen ja harkitun. Mikäli luotat ajattomiin klassikoihin ja tummaan tyylikokonaisuuteen, valitse omasi upeista 60-luvun kehysmuodoista, vahvoista tummista sävyistä ja koristeellisista yksityiskohdista!

Synsamissa syksyn värit hehkuvat hillittyinä uudistuneessa syysmallistossa ja uutuuksissa korostuvat läpikuultavat kehysvärit. Tule tutustumaan valikoimaan ja uuteen tapaan hankkia silmälasit Synsamin Lifestyle-sopimuksella!  


Ysäri villitsee tukkamuodissa

Hairlekiinista kerrotaan, että syksyn väritrendinä näkyy edelleen vahvasti 90-luku, mutta modernisoituna, eli toteutukset ja värit ovat pehmeämpiä ja hieman hillitympiä. Raidat ja luonnollisuus pitävät pintansa villimpien ysäritoteutusten rinnalla. Kuten perinteisestikin, syksyllä väripaletissa näkyy myös lämpimään vivahtavia vaaleita ja tummia tai voimakkaita punasävyjä.

Leikkauksissa korostuu otsatukka sekä voimakas, rikottu kerrostus. Tasamittaiset mallit ovat hiljalleen väistymässä rikotumman ja rosoisemman tyylin tieltä. Polkkapituinen hiusmalli on edelleen suosittu, etenkin A-linjainen, eteenpäin pidentyvä malli. Tekstuurin ja rosoisuuden ohella myös erilaiset kiharat ovat nousseet pinnalle.