Syksyn juomat Lundista

Latet, frapinot, smoothiet ja fruitiet: kaikki syksyn herkkujuomat Lundista

Syksy kirpeine säineen ja pimenevine iltoineen on samanaikaisesti niin raikkaiden ja terveellisten smoothieiden kuin täyteläisten herkkukahvien aikaa. Miltä kuulostaisi pumpkin chai frapino tai mansikka-banaani -fruitie? Tule Lundiin lempijuomasi äärelle tai testaamaan maukkaimmat uutuudet!

Espresso Housen syksyn suosikkimaku on taas täällä! Nappaa mukaan lempikirjasi tai paras ystäväsi ja tule viettämään herkkuhetkiä Lundiin ja siemailemaan Pumpkin Lattea. Tuo mausteisen lämmin herkkujuoma saa kaverikseen kylmän version, Iced Latte Pumpkinin, jotta myös jäälaten ystävät pääsevät mausteisen pumpkinin makuun.

Espresso Housen syksyn superuutuus on viileä ja mausteinen Pumpkin Chai Frapino, jossa yhdistyy kahden suosikkimaun parhaat puolet. Kermavaahtoa unohtamatta!


Raikkaat smoothiet ja fruitiet vaikka välipalaksi

Raikasta aamupalaa, helppoa välipalaa tai kevyttä iltapalaa etsivien kannattaa suunnata Hesburgeriin. Hesen Smoothiet ja Fruitiet valmistetaan suomalaisista marjoista ja maukkaista hedelmistä. Smoothien voit valita luonnonjugurtti- tai kaurajuomapohjaisena ja Fruitien puolestaan täysmehupohjaisena. Maista vaikka suosittua mansikka-banaania!

Hesburgerin supersuositut Fruitiet valmistetaan appelsiinitäysmehusta sekä aidoista marjoista ja hedelmistä. Juomat tehdään aina tilauksesta, mikä takaa niiden tuoreuden ja raikkauden. Tervetuloa herkuttelemaan!  


Oletko jo kokeillut Kaurajuoma Dumlea?

Mikäli lempijuomasi löytyy kaupan hyllyltä, tule hakemaan se Salesta ja nauti se Lundissa shoppailun lomassa, ota kaupungille mukaan tai herkuttele kotiin päästyäsi!

Valikoimista löytyy paljon vaihtoehtoja moneen eri makuun. Uutuuksista mainittakoon Fazerin uutuustuote gluteeniton Kaurajuoma Dumle, jota saa litran pakkauksessa. Kaurajuomassa yhdistyvät Dumle-karkin suklaa ja toffeen maku sekä kotimainen täysjyväkaura.

Vitaminoitu uutuusjuoma sopii nautittavaksi sellaisenaan joko kylmänä tai kuumana. Juoma on UHT-käsitelty, joten se säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Tuote on maidoton, gluteeniton ja vegaaninen. Löydät tämän herkkujuoman Salesta samasta hyllyvälistä kananmunien ja UHT-maitojen kanssa.