Pikkujoulujen tyylivinkit Lundista

Loppuvuoden juhlakausi tekee tuloaan! Tervetuloa Lundiin laittamaan asu- ja kampaustyyli kuntoon pikkujoulujen, itsenäisyyspäivän ja uuden vuoden juhlallisuuksia silmällä pitäen.

Pikkujouluna pukeutumisessa saa olla draamaa ja mystisyyttä! Sokoksesta vinkataan, että klassinen pikkumusta on aina varma valinta ja särmää tyyliin saa statement-koruilla, näyttävillä sukkahousuilla sekä pienillä ripauksilla tekonahkaa ja kimalletta. Solmion voi jättää kotiin ja pikkujouluja voi lähteä juhlimaan rennommin kuviollisessa kauluspaidassa.

Kun haluat näyttävän juhlatyylin, suuntaa Dressmanniin. Musta puku ja valkoinen kauluspaita on klassinen yhdistelmä, joka toimii aina. Tummansinisen puvun kanssa näyttävät tyylikkäältä ruskeat kengät ja kenkien väriin sopiva vyö. Kauluspaidan, solmion ja taskuliinan väreissä ja kuoseissa voi leikitellä tilaisuuden luonteesta riippuen. Dressmannin pukuvalikoimasta löytyy useita kokoja ja malleja, ja voit valita pukuun takin ja housujen koot erikseen löytääksesi täydellisen istuvuuden.  

Marimekon tämän vuoden malliston juhlapukeutumisessa näkyy kullan kimallusta, statement-mekkoja ja -asuja luonnon inspiroimina. Upea juhlalook syntyy esimerkiksi yhdistämällä ihana pinkin sävyinen, kultahihnainen Karla Chain -laukku yönsiniseen Pituus Kivet -tunikaan.

Kappahlin pikkujoulun asuvinkki on upea tikkipaita ja -hame yhdistettynä säihkyviin koruihin.

Rennot juhlakampaukset

Hairlekiinista kerrotaan, että juhlakampauksissa luotetaan nyt rentoihin ja helppoihin pikakampauksiin, kuten letteihin, kiharoihin ja varsinkin loivaan lainekiharaan, joka usein kestää pienen pöyhimisen jälkeen vielä seuraavankin päivän.

Syksyllä hiukset ja etenkin hiuspohja ovat kovalla koetuksella. Niiden hoitamiseen ja ravitsemiseen ja siten säihkyvään juhlatukkaan hyvä vinkki on Paul Mitchellin australialaista teepuuöljyä sisältävät Tea Tree -sarjan tuotteet.