Lundin liikkeiden joululahjavinkit

Lundin liikkeiden joululahjavinkit

Pehmeitä ja kovia paketteja, klassikoita ja uutuuksia. Aloita joululahjojen hankinta tänä vuonna ajoissa Lundin liikkeiden vinkeillä!

Joulun parhaat pehmeät paketit saat Kappahlista, Dressmannista, Marimekosta ja Sokokselta.

Kappahlin lahjavinkit lämmittävät niin lahjan antajaa kuin saajaakin. Kääri pakettiin söpö villapaita, mukava pyjamasetti tai pehmeä kylpytakki. Kappahlissa on jokaiselle jotakin!

Dressmannista löydät joulun lahjasuosikit kaikille miehille! Hanki lahjaksi Classic-bokserit, laadukas merinovillaneule tai ihanan pehmeä flanellipaita!

Marimekolle on saapunut tänä talvena ihanat, uudet pyjamat ja klassiset yöpaidat ovat saaneet uudet, kauniit värit. Marimekon ajattomat pussilakana- ja pyyheklassikot ovat monen toivelistalla myös tänä jouluna, ja klassikoiden lisäksi Marimekko-faneja hemmotellaan uutuuskuoseilla Suur-Unikolla ja Ketunmarjalla. Myös ajattomista nahkalaukuista ja repuista löytyy upeita vaihtoehtoja pukinkonttiin.

Kodinsisustusta pakettiin

Marimekosta saat myös jokaiselle kodinsisustajalle ajattomia ja tyylikkäitä joululahjoja. Unikko-tuoksukynttilä on valettu uuden käyttötarkoituksen saaneen b-laatuisen Oiva-kupin sisään. Kynttilän mukana tulee korkkikansi. Upea Plunta-kynttilänjalka toimii myös maljakkona. Ajattomat Oiva-astiat ovat saaneet uudet talven värit, tule tutustumaan!

Sokokselta löytyy paras vinkki kahvisiepoille: Iittalan 0,4 litran Taika-mukiin mahtuu suurempikin aamukahvi! Voit yhdistää lahjaan erikoiskahvin tai vaikka iloiset pörrösukat. Sokokselta löydät myös joulun toivotuimmat tuoksut sekä naisille että miehille.

Kuvamuistot ovat aina persoonallinen lahja. Tunnin Kuvassa saat teetettyä omista valokuvistasi vaikkapa kivan jääkaappimagneetin, kalenterin tai canvas-taulun. Voit myös kehystää kuvasi näyttäviin Vision Blox -kehyksiin, joissa on sisällä nestettä, jossa kelluu teemasta riippuen ”lumihiutaleita” tai sydämiä.

Lahjakortti toimii aina

Lahjakortti lahjan saajan suosikkiliikkeeseen on aina hyvä vaihtoehto myös jouluna! Kaipaako läheisesti uusia silmälaseja, piristystä hiuslookiin, pientavaraa kodin kunnostukseen ja sisustukseen tai rakastaako hän hyvää kahvia? Hanki lahjakortti Synsamiin, Instrumentariumiin, Hairlekiiniin, Clas Ohlsoniin tai Lundin kahviloihin ja ravintoloihin!