Lundin isänpäivälahjavinkit

Iloista isänpäivää kaikille isille, isoisille ja isänmielisille! Millä yllättäisit isän tänä vuonna? Kurkkaa Lundin liikkeiden vinkit, shoppaile meiltä kivoimmat lahjat ja tuo isä Lundiin kakkukahveille!  

Sokokselta löydät monta isää ilahduttavaa lahjaa. Laadukkaat nahkakäsineet tai pehmeä neule on ihana lahjaidea laatua arvostavalle isälle. Myös perinteiset sukat ovat hauska idea, ja Sokoksen valmiit sukkapakkaukset ovat kauniita annettaviksi. Isälle voi myös ostaa hemmottelua ihonhoitotuotteiden muodossa tai miehille suunnatun kosmetiikka-joulukalenterin!

Pehmeitä paketteja isälle voit käydä shoppailemassa useissa Lundin liikkeissä Sokoksen lisäksi. Dressmannista löydät luonnollisesti monipuolisen valikoiman kauluspaitoja, t-paitoja ja monia muita asukokonaisuuden piristäjiä. Kappahlin lahjavinkki on puolestaan aamutakki tai pyjama! Marimekosta löydät paketoitavaa sekä pehmeisiin että koviin paketteihin ja Clas Ohlsonilta taas laajan valikoiman kaikkea hyödyllistä kotiin, nikkarointiin ja elektroniikkafaneille.

Kuvamuki tekstillä vai tukkatyyli uusiksi?

Mitäs, jos teettäisit isälle persoonallisen kuvamukin omista kuvamuistoista ja omalla hauskalla tekstillä höystettynä! Tästä ei lahja hauskemmaksi muutu. Tule siis Tunnin Kuvaan suunnittelemaan oma designisi. Mukiin voi laittaa esimerkiksi kaksi kuvaa tai kuvan ja tekstin ja mukia on saatavilla kolmessa värissä: valkoisena tai musta- tai vaaleanpunakahvaisena. Tuotteen voi tilata joko liikkeessä tai verkon kautta.

Lahjakortti on aina turvallinen valinta. Onko isällä tarvetta uusia silmälaseja tai kaipaako hän päivitystä aurinkolaseihin? Hanki siinä tapauksessa lahjakortti Instrumentariumiin tai Synsamiin! Mukava yllätys voi myös olla tukan kuosiin laittaminen eli käynti Lundin Hairlekiinissa.

Paras lahja kaikille isille on varmasti yhdessäolo. Tuo siis isänpäivänä isä Lundiin syömään tai kakkukahville!