Lundin hurja halloween!

Huhuu! On se aika vuodesta, kun haamut, hämähäkit ja luurangot ryömivät pois piiloistaan. Tule Lundiin noutamaan halloweenin hurjimmat asusteet, koristeet ja herkut!

Halloween on näyttävien naamiaisten, kivojen kepposten ja hyytävien herkkujen aikaa. Tuunaa musta asusi halloween-tyyliin Kappahlin pelottavilla asusteilla! Valikoimista löytyy olkalaukkua ja pipoa sekä kammottavan kampauksen viimeistelyyn hämähäkkipinni ja -hiuspanta sekä hiussolki luurankokädellä.

Hairlekiinin hiusspray-väreistä on tullut joka halloweenin hittituote. Esimerkiksi suositun Harley Quinn -hahmon eriväriset saparot on helppo toteuttaa pois peseytyvillä pinkillä ja sinisellä värillä.

Dressmannista löydät paljon vaihtoehtoja halloweenin väreissä eli mustassa ja oranssissa. Musta on suomalaisten luottoväri, joka jatkaa suosiotaan kaudesta toiseen ja syksyn mallistosta löytyy upeita oransseja ja punaisia uutuuksia. Piipahda siis Dressmanniin, niin saavut halloweenin illanviettoihin taatusti tyylikkäänä!


Kynttilän valoa ja makuhermojen hellimistä

Saat luotua halloween-tunnelmaa kotiisi käymällä Sokoksen kautta. Finnmarin värikkäät kynttilät tuovat tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin ja posliinikurpitsaa voi pitää esillä huoletta pitkälle halloweenin jälkeenkin! Tunnelmalliseen koti-iltaan kuuluu erottamattomasti myös Lapuan Kankureiden ihanasti lämmittävä villaviltti.

Entäpä herkut? Tule Espresso Houseen maistamaan mansikan ja valkosuklaan makuista, hyytävää Halloween Frapinoa! Tämä sesongin erikoisherkku on saatavilla enää vain viikon ajan, joten kiirehdi maistamaan – jos uskallat!  

Salesta löydät halloweenin hurjat karkit, mutta kokeile myös erilaisia halloween-reseptejä! Kurpitsat ovat juuri nyt parhaimmillaan ja niistä loihdit sekä suolaiset että makeat herkut.