Lundiin saadulla valokatalyysipinnoitteella taataan entistä puhtaampi ympäristö.

Kauppakeskus Lundin tiloissa suoritettiin desinfioiva valokatalyysipinnoite kaikkiin käsin kosketeltaviin pintoihin (mm. pankki- ja parkkiautomaatit, wc, kaiteet, penkit, ovenkahvat).

Vastataksemme kasvaneisiin hygieniavaatimuksiin pyysimme avuksi Nanoksi Finland Oy. Sen käyttämä titaanidioksidiin (TiO2) perustuvaa valokatalyysipinnoitus on kestävä ja tehokas tapa pitää pinnat puhtaana ja samalla torjua virukset. Itsedesinfioiva pinnoitus tuhoaa korona viruksen lisäksi mm. kausi-influenssa ja noro viruksia. Nimensä mukaisesti menetelmä hyödyntää valoa, jonka avulla pinnoitus hävittää taudinaiheuttajia eri pinnoilta jopa vuoden ajan. Pintojen käsittely uusitaan jatkossa kerran vuodessa.

Muista kohteista saatujen asiakaskokemusten mukaan pinnoituksella on onnistuttu vähentämään merkittävästi henkilökunnan sairastumisia ja sairauslomia esimerkiksi hoivakodeissa.

Nanoksi Finland tuli toiseksi Puhtausalan vuoden teko 2020 -kilpailussa. Lue lisää: https://puhtausala.fi/yhdistys/kilpailut/puhtausalan-vuoden-teko

Nanoksi Finlandin innovaatio on saanut myös kansainvälistä huomiota.  Yritystä on pyydetty pinnoittamaan mm. Dubain kansainvälistä lentoasemaa. Lue lisää: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/a04b3d61-fe9e-4723-afcb-f1ad18305c41?ref=ampparit:83b9

Tervetuloa turvallisille ostoksille Lundiin!