Kevättä ilmassa - mekkoja, pastellisävyjä, korumaisia silmälaseja ja raitoja hiuksissa!

Kevät alkaa vähitellen kurkistella nurkan takaa. Katoilta putoilevat vesipisarat ja lämmittävät auringonsäteet saavat hymyn kasvoille sekä ajatukset siirtymään kohti alkavaa vuodenaikaa. 

Kevät on luonnon uudelleen syntymisen aikaa. Kun kaikki ympärillä uudistuu, tekee usein mieli itsekin uudistaa oloa ja ulkomuotoa - talvitakit haudataan kaappeihin ja komeroihin, pipot vaihtuvat hulmuaviin hiuksiin ja aurinkolasit kaivetaan taas esiin. 

Talvi on vihdoin taittunut!  

Lundin liikkeet antoivat omia vinkkejään tulevaan kevääseen, sen trendeihin ja uutuustuotteisiin. 

Marimekko

Kevään trendikkäin materiaali on kupro. Se on selluloosamuuntokuitu, joka tuntuu silkkimäisen pehmeältä. Kevyt ja hengittävä materiaali laskeutuu kauniisti ja toimii loistavasti esimerkiksi mallistomme kauluspaidoissa ja mekoissa. 

Tervetuloa tutustumaan Marimekkoon!

Dressmann

Kevään uutuuksia on saapunut!

Tämän kevään trendejä nähdään mallistossa laajasti. Myymälässämme on muun muassa laaja valikoima neuleita ihanan raikkaissa pastelliväreissä sekä trendikkäitä ja monikäyttöisiä bleisereitä eri materiaaleissa. 

Bleiserin voi yhdistää helposti siistiin kauluspaitaan sekä värikkäisiin asusteisiin kevään juhlia varten - tai rentoihin farkkuihin hieman rennompaa lookia rakennettaessa. 

Kevään ja kesän kestosuosikkia, pellavaa, tulee löytymään kevään kuluessa runsaasti, niin puvuissa kuin shortseissakin! Tervetuloa tutustumaan!

Synsam

Jos vuoden 2023 silmälasimuoti tiivistettäisiin yhteen avainsanaan, se olisi ehdottomasti monipuolisuus. 

Siinä, missä takavuosina trendien perässä kulkevalla oli useimmiten vain yksi tie valittavana, nyt valinnanvaraa on runsaasti. 

Yhteiskunnassa yleisemminkin näkyvä trendi on yksilöllisyys ja oman persoonallisuuden viestittäminen, siksi ehkä trendejäkin on niin monta rinta rinnan - jokaiselle jotakin. 

Harva myös enää tyytyy yksiin laseihin, vaan halutaan elämän eri rooleihin erilaista tyyliä. Sitä voi haluta olla yhdessä hetkessä naisellinen, seuraavassa boheemi ja kolmannessa tarvita auktoriteettia.

Neljä cooleinta trendiä tänä vuonna:

  1. Suuri ja näyttävä: 70-lukua henkivät metalli- ja muovikehykset
  2. Yksityiskohdat: Korumaisuus on palannut, erilaiset muovi-metalli yhdistelmät ovat kiinnostavia ja logot saavat taas näkyä
  3. Ruskea on uusi musta
  4. Ekologisuus ja kierrätetyt materiaalit

Hairlekiini

Hiuksissa kevään trendit näkyvät erilaisina raidoitusmuotoina, erityisesti 90-luvulta tutut blokkiraidat ovat Tiktokin myötä tämän kauden hitti. 

Moni haluaa hiuksiinsa näin keväisin jotain ihan uutta ja erilaista.  

Blokkiraidalla voikin kokeilla jotain rohkeampaa sävyä, kun värjätään vain osa hiuksista. 

Raita voi olla selkeästi esillä tai sijoitettu siten, että se tulee esiin vain silloin, kun hiukset on laitettu vaikkapa ponnarille. Väriyhdistelmiä tälle tekniikalle on rajattomasti, suosituimpia vaikuttavat olevan tummat hiukset joko vaalealla tai räväkällä raitaosiolla kasvojen ympärillä. Blokkiraidoitus toimii myös hyvin kahden räikeämmän värin yhdistelmässä, esimerkkinä pinkki & keltainen.

Kevät tuo myös joka vuosi mukanaan vaaleaksi raidoitetut hiukset ja luonnolliset sävyt. Näitä on useimmiten helppo ylläpitää kotona eivätkä ne vaadi tiheitä kampaamokäyntejä. 

Miesten hiusmalleissa näkyy myös vahvasti 90-luvun tyyli, jossa hiukset jätetään hieman pidemmiksi ja kammataan keskijakaukselle.

Normal

L’Oréal Elvital Bond Repair hiustenhoitosarja – kevään uutuutena NORMALista! 

Kun hiukset on laitettu kampaajalla kuntoon, niitä kannattaa hoitaa kotona huolellisesti. Silloin ne pysyvät kauniina ja kiiltävinä, eikä kampaajan käsittelyä tarvita välttämättä niin usein. 

Elvital Bond Repair on tuotesarja kaikentyyppisille vaurioituneille hiuksille. 

Bond Repair- sarjan koostumukset sisältävät sitruunahappoa ja ne vaikuttavat syvälle hiuksen rakenteeseen ja korjaavat hiuksen vaurioita pinnalta hiuksen ytimeen saakka.

Tuotesarjasta löytyy esishampoo, shampoo, hoitoaine, ja hoitava seerumi. Elvital Bond Repair – sarjan tuotteet löydät NORMALista.