Katso kevään trendivinkit

Lämpimät kelit mahdollistavat sen, ettei upeita asuja tarvitse enää piilotella lämpimien takkien alla! Kokosimme kauppakeskus Lundin suosittelemat trendit tälle kevät- ja kesäkaudelle!

Aloitetaan kasvoista! Vaikka tänä keväänä suosituin asuste onkin kasvomaski, silti kasvoja voi piristää upeilla silmä- ja aurinkolaseilla! Synsam myymälä kertoo, että vuoden 2021 laseissa nähdään 4 selkeää suuntausta. Ilmaiseminen, ympäristöystävällisyys, minimalistisuus sekä toiminnallisuus. Muodissa ovat ”kissamaiset”, pyöreät, kehyksettömät sekä 60- luvun - tyyliset aurinkolasit.

Hairlekiinin hiustrendivinkki keväälle on, että kannattaa kokeilla uusia sävyjä ja leikkauksia! Erityisesti vaaleissa hiuksissa suositaan nyt lämpimiä sävyjä kylmien tilalla. Vaaleaa käytetään rohkeasti kehystämään kasvoja ja kokonaisuuksiin lisätään kirkkaita värejä ja luodaan niillä selkeitä yksityiskohtia. Tänä keväänä saa ja pitää erottua joukosta!

Sokos paljastaa, että tänä keväänä napilliset neulepuserot sekä kukkamekot pienellä kuviolla ovat yksi isoimpia trendejä. Myös oloasut ovat kasvattaneet suosiota ja niissä käytetään yksivärisyyttä ja selkeitä linjoja. Kauden trendiväreihin kuuluu keltainen, eri vihreän sävyt, laventeli sekä hempeän pastelliset värit. Kauden must have takki on ehdottomasti trenssi!

Miesten muodissa suositaan helppoa pukeutumista: collegepaidat ovat todella suosittuja. Merkeissä kotimaisuus on nousussa, kuten Billebeino ja Makia, jonka uusi yhteistyömallisto tehtiin Koffin kanssa.

Lisäksi miesten muodissa suositaan tänä keväänä rentoa tyyliä. Dressmannissa jo syksyllä esiteltyyn All Terrain Gear x Wrangler -mallistoon on saapunut nyt kauden uutuuksia! All Terrain Gear x Wrangler -mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin käyttömukavuus huomioiden. Laadukkaat, tekniset ja toiminnalliset tuotteet soveltuvat hyvin vapaa-aikaan, retkeilyyn ja ulkoiluun.

Marimekon uusi kevätmallisto on täynnä elämäniloa ja luovuutta. Toinen toistaan herkullisemmat mekot kuljettavat meidät kesätorille, jossa pöydät notkuvat raikkaita marjoja, hedelmiä, vihanneksia ja kukkia. Uutta sesonkia leimaavat vahva itseilmaisu ja herkulliset kuviot, joihin lukeutuvat myös Antti Kalevin suunnittelema uusi Mehu, Kaarina Kellomäen Linssi (1966) sekä Maija Isolan ikivihreä Päärynä (1969). Kotona valmistaudumme tulevaan kasvun ja kukoistuksen kauteen Maija Louekarin uudella Tarhuri-kuviolla, joka on ylistys luontoäidin luomuksille. Runsaudellaan hurmaava Tarhuri koristaa tänä keväänä niin Oiva-astioita kuin kodintekstiileitämme. Avainsanoina tälle keväälle ovat arkistojen kuosit; hedelmät, pastellisävyt, pussihihat, vaikutteet menneiltä vuosikymmeniltä sekä mekot.