Kesän sisustustrendit Lundissa

Kesäsisustus henkii maanläheistä eksotiikkaa

Kesällä meillä monella on aikaa suunnitella sisustukseen pieniä piristysruiskeita. Piipahda Lundiin ja poimi mukaasi omaa silmää miellyttävät esineet, teetä taulu kesän ihanimmasta valokuvasta tai inspiroidu terassin valaisemisesta!

Sisustuksessa trendaavat tällä hetkellä karheat materiaalit ja huomion kiinnittävät yksityiskohdat. Kasvolliset maljakot ja patsaat tuovat sisustukseen eksoottisen vivahteen, kuitenkin kunnioittaen skandinaavisen sisustuksen luonnonläheistä värimaailmaa. Pehmeyttä ja boheemia tunnelmaa saa helposti asettamalla pampaheiniä maljakkoon. Sokoksesta löydät nämä kaikki!Marimekon ajattomat ja laadukkaat kodintuotteet uudistavat niin keittiön, olohuoneen kuin makuuhuoneenkin ja ovat myös takuuvarma valinta kesän mökkituliaisiksi!  


Sisusta omilla kuvilla

Kauneimmat kuvamuistot jäävät usein talteen vain kännyköihin. Tule käymään Tunnin Kuvassa, ja saat suosikkikuvasi esille omaan kotiin, mökille tai vietäväksi lahjaksi!

Valikoimasta löytyy erilaisia kehyksiä: paksut, akryyliset Vision Box -kehykset pysyvät pöydällä pystyssä itsestään ja Glass Mount -lasikehys huokuu tyylikkyyttä. Tunnin Kuvassa saat myös teetettyä hauskan mukin omalla kuvalla ja tekstillä!Valoa ja lämpöä terassille  

Kesäiltoihin tuovat tunnelmaa Clas Ohlsonista saatavat aurinkokennovalaisimet, jotka sopivat niin pihalle, parvekkeelle kuin puutarhaankin. Niiden akut latautuvat päivällä ja ne syttyvät illan hämärtyessä. Tyylikkyyden ja ympäristöystävällisyyden lisäksi aurinkokennovalaisimia on myös helppo liikuttaa paikasta toiseen, sillä ne toimivat ilman sähköä eli säästyt johtojen virittämiseltä! Älä myöskään unohda terassilämmittimiä, jotka pidentävät loppukesän terassikautta mukavasti!