Kauppakeskus Lundin syystrendit 2023

Kesän kääntyessä vähitellen kohti syksyä on jälleen aika pakata kesävaatteet varastoon ja täyttää vaatekaappi pitkillä hihoilla sekä lahkeilla. 

Kaapin sisällön kaivatessa päivitystä kannattaa lähteä tutkimaan Lundin liikkeiden valikoimia. 

Myös hiukset vaativat usein kesän jälkeen pientä freesausta, sillä värikäs syksy on tuloillaan. Uusi leikkaus tai väri piristää kummasti näyttäviä syyspäiviä. 

Ja jotta syksyn ihanat värit erottuisivat paremmin, kannattaa muistaa pitää silmälasit ajan tasalla! 

Tässä sinulle Lundin liikkeiden loistavat vinkit tämän syksyn trendivirtauksista:

Kappahl

Kauden vaihtuessa on aika palata perusvaatteisiin ja arjen must-have -tuotteisiin. Täydellinen paitapusero, bleiseri tai uudet suosikkifarkut ovat luottovaatteita töihin, illanviettoon ja muihin arjen menoihin. Kappahlin ajattomat ja klassiset perusvaatteet sopivat kaiken kanssa sesongista toiseen.

Dressmann

Tämä kausi on täynnä modernia tyylikkyyttä ja syksyistä tunnelmaa, joka näkyy selkeästi väripaletissamme. Syksyn värejä on yhdistelty taidokkaasti, luoden lumoavia sävyjä, jotka heijastavat syksyn kauneutta. Moderniutta on tuotu esiin linjakkailla leikkauksilla ja tyylikkäillä yksityiskohdilla, jotka antavat jokaiselle vaatteelle oman erityisen säväyksen. Tervetuloa siis tutustumaan syksyn mallistoomme, joka yhdistää syksyisen väriloiston, modernin tyylikkyyden sekä tinkimättömän laadun ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi.

Synsam

Synsamin stylisti Tuulia Alanen-Brandt kertoo, että tänä vuonna loppukesä ja tuleva syksy tuovat mukanaan syvenevät ja mausteiset värit. Niitä voi muodikkaimmillaan valita myös silmälasilinsseihin joko kevyinä tasaväreinä tai hieman tummempina liukuväreinä. 

Arjen silmämeikin tekokin saa helpotusta, kun linssivärit tuovat syvyyttä katseeseen. 

Kulta on kehysvärinä ylellinen ja edelleen ajankohtainen, mutta viileyden saapuessa myös hopea tekee tuloaan. Valitse malliksi isoa kantikasta tai kissamaista klassikkoa. 

Muoti uudistuu ja asettaa nyt vastakkain erilaisia muotoja. Pitkään pinnalla olleen pyöreän muodon haastaakin nyt suuri, raskas ja kantikas. Voit valita jälleen näyttäviä aisoja, logoja, yksityiskohtia, vahvoja värejä, jopa futuristisia ratkaisuja kolmiulotteisine muotoineen. Trendikkäimmät lasit saavat nyt rikkoa esteettisiä mittasuhteita ja olla hieman ”oudot”. 

Ekologisuus on trendinä vahva ja se ilmenee niin silmälasikehysten materiaalivalinnoissa, valmistustavoissa kuin kierrätettävyydessä. Silmälasimuodissa tärkeintä on kuitenkin oman persoonan välittäminen katseen kautta ja onneksi vaihtoehtoja on laajasti. Jos olet klassisen muodin ja ajattomuuden kannattaja, valitse asiantuntijan avulla oikea koko, mittasuhde ja painopiste, niin kokonaisuus on varmasti onnistunut.

Marimekko

Kuvankauniit vekkihameet ovat tämän syksyn trendi. Kyllikki-pliseehameet on valmistettu kierrätetystä polyesterista ja niissä on kaunis A-linjainen leikkaus. Hameessa on kuminauhavyötärö ja sitä on saatavilla vaaleansinisessä Unikko-kuosissa sekä tummanruskeassa Kivet-kuosissa. Vekkihameen yhdistät helposti ribbipoolopaidan, puuvillaisen t-paidan tai esimerkiksi villaneuletakin kanssa.

NORMAL

NORMAL auttaa palaamaan takaisin normaaliin elämään. Kun auringonpaiste ja kesäloma alkaa olla vain haalistuva muisto, piipahda NORMALiin. Sieltä löydät kaikkea tarpeellista koulun alkuun, sekä esimerkiksi herkkuja kahvipöytään kollegoiden kanssa nautittavaksi. Tarvitsitpa sitten vihkoja ja kyniä, uuden huulikiillon tai energiaa kahvijuoman muodossa, löydät ne NORMALista aina epänormaalein hinnoin.

City Hairteam Porvoo

Syksyn 2023 hiusmuoti tuo uusia sävyjä ja trendikkäitä leikkauksia. Kesän taittuessa syksyyn taittuu sävyt hiuksissa syvemmiksi ja tummemmiksi.

Vaaleissa hiuksissa nähdään enemmän lämpimiä sävyjä, jotka saavat inspiraationsa vehnän, oljen ja toffeen vivahteista. Pehmeät kuparin vivahteet ovat myös syksyn juttu. Viitteitä räväkämmistä ja rohkeammista hiusväreistä leijuu myös ilmassa.

Hiustenleikkauksissa jatkuu voimakkaasti kerrostetut mallit kaikissa hiuspituuksissa. Klassinen polkka on toki aina tyylikäs.  
Varsinkin nuorilla miehille on toteutettu paljon kiharakäsittelyjä ja tänä trendi pitää edelleen pintansa.

Saa nähdä, tuoko Barbie-buumi mukanaan katukuvaan myös pinkkisävyisiä hiuksia!

Me Lundin City Hairteamissa toteutamme asiakkaillemme yksilöllisiä hiuksia, jotka korostavat asiakkaan tyyliä ja persoonaa.