Kaikki kuntoiluun Lundista!

Kaikki kuntoiluun Lundista!

Onko sinun juttusi patikkaretki ja makkaranpaisto nuotiolla, hikilenkki lähimetsässä, salitreeni vai ryhmäliikunta? Lundista löydät vaatteet ja tarvikkeet retkeilyyn, ulkoiluun ja kuntoiluun!

Dressmann-myymälästä löydät syksyn ja talven tyylikkäimmät ulkoiluvaatteet. All Terrain Gear by Wrangler -mallisto on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin käyttömukavuus huomioiden. Laadukkaat, tekniset ja toiminnalliset tuotteet soveltuvat hyvin vapaa-aikaan, retkeilyyn ja ulkoiluun.

Kappahlin kay/day-tuotemerkiltä löydät hyvin istuvat treenivaatteet ja oloasut, jotka antavat miellyttävän tunteen liikunnan aikana tai kotona rentoutuessa. Kaunis, maanläheinen värimaailma ja joustavat materiaalit mukautuvat kaikkiin elämäsi hetkiin.

Sokoksen laajasta valikoimasta saat monipuolisesti treeni-, ulkoilu- ja alusvaatteita.  

Välineet ja eväät kuntoon

Clas Ohlsonista löydät tarvikkeet niin sisäliikuntaan kuin ulkoiluunkin, kaipasitpa sitten juomapulloa, joogamattoa, kuntoilusauvoja, kyynärsuojia, ajanottokelloa, heijastimia, kiikareita, termospulloja, kylmälaukkuja, sateenvarjoa tai muita retkeilytarvikkeita.

Jos haluat panostaa personoituun ilmeeseen, teetä Tunnin Kuvassa termosmuki tai kangaskassi omalla tekstillä ja kuvalla!

Instrumentariumista ja Synsamista saat aurinkolasit ulkoiluun sekä piilolasit, jotka helpottavat useiden lajien harrastamista.

Hyvinvoinnin a ja o on terveellinen ruokavalio. Hae Salesta retkieväät ja treenin jälkeiset proteiiniannokset tai tule Espresso Houseen herkuttelemaan vegaanisella avokadobagelilla, jossa on täytteenä kauralevitettä, tuoretta avokadoa, rucolaa ja ripaus chiliä!