Jouluna hyggeillään rauhassa!

Jouluna hyggeillään rauhassa!

Talven pimeät illat ja joulunalusviikot ovat kotoilun kulta-aikaa. Käy hakemassa Lundista kaikkea kivaa koti-iltoihin!  

Kappahlin kay/day-sarjan suloisen pehmoiset oloasut suorastaan kutsuvat käpertymään sohvan nurkkaan teekupposen kanssa. Tämä naisten vaatemallisto on luotu kestämään käytössä pitkään ja vaatteet on valmistettu mahdollisimman vähäisellä materiaalin kulutuksella. Vaatteiden kierrätys on helppoa, sillä ne on valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta ilman vetoketjuja tai nappeja.

Dressmann-myymälästä löydät mukavimmat asut kotona oleskeluun, kuten pehmeät colleget, aamutakit, tossut ja kylpytakit! Vaikka monet mieltävät flanellisen pyjamasetin yöasuksi, sopii se loistavasti myös oloasuksi joulun välipäivien rentoon menoon.

Marimekon mallistossa komeilee upea kimonomainen Suur Unikko -kylpytakki, johon on ihana kietoutua päivän päätteeksi saunan jälkeen. Kotoilijalle on nyt myös saapunut ihastuttava Hiirenkorva Tasaraita -pyjama, jota löytyy kahdessa eri värissä. Älä myöskään unohda Marimekon iki-ihania klassikoita yöasuista pussilakanoihin.

Sokokselta saat pehmeitä kotiasuja ja pyjamia, tossuja, sukkia, kynttilöitä, astioita ja kaikkea koti-spa -iltaan ihonhoitotuotteista lähtien.

Sisustus ja herkut luovat lämpöistä tunnelmaa

Joulun alla tai viimeistään välipäivinä on ehkä vihdoin aikaa käydä läpi vuoden aikana otettuja kuvia ja teettää parhaimmista kirja-albumeita, canvas-tauluja tai muita kuvatuotteita. Tunnin Kuvassa tämä kaikki onnistuu, tule teettämään joululahjoja tai kivat muistot itsellesi!  

Clas Ohlsonista löydät jouluksi kaikenlaista kivaa sisustukseen, kuten valoja ja kynttilöitä, sekä leivonta- ja kokkausvälineitä. Ja kun haluat kääriä joululahjat kauniisiin paketteihin, kipaise hakemassa kaikki tarvittava Clasusta!

Joulun aikaan monella tulee luettua tavallista enemmän. Varmista nautinnollinen lukuelämys päivittämällä lukulasisi Synsamissa!

Lundin kahviloista saat haettua take away -herkut kotiin ja Salesta myös herkkuja leffailtaan tai tarvikkeet vaikka piparien leivontaan!