Joululahjavinkit 2023

Pohditko, mitä joululahjaksi ystävälle, puolisolle tai perheenjäsenille? Kokosimme Kauppakeskus Lundin liikkeiden joululahjavinkkejä, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tänä vuonna suositaan etenkin laadukkaita, kestäviä ja vastuullisia tuotteita sekä hemmotellaan läheisiä. Ilahduta siis lahjalla, joka piristää vielä joulun jälkeenkin!

Kauppakeskus Lundin joululahjavinkit

Sokokselta kerrotaan, että tänä vuonna joululahjoissa näkyy laatu, kestävyys ja vastuullisuus. Laadukkaat materiaalit ilahduttavat lahjan saajaa pitkään. Sokoksen laajasta valikoimasta löytyy laadukkaita tuotteita niin naisille, miehille, lapsille kuin kotiinkin. Myös itsestään huolehtiminen koetaan tärkeäksi kaikenikäisten keskuudessa. Hemmottelevat kosmetiikkapakkaukset sopivat siis täydellisesti piristämään lahjansaajan arkea vielä joulun jälkeenkin!

Hemmottelevat kosmetiikkapakkaukset Sokokselta.

Dressmann vinkkaa nappaamaan pukinkonttiin laadukkaat merinovillaneuleet. Merinovillaneuleen luonnolliset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen valinnan kylmiin talvikuukausiin. Tyylikkäät neuleet sopivat niin rentoihin kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Dressmann myymälässä on saatavilla laaja valikoima merinovillaneuleita useissa eri väreissä.

Merinovillaneuleet alkaen 59,95€, Dressmann.

Marimekko suosittelee myös jouluun käytännöllisiä ja laadukkaita lahjoja. Lundin Marimekosta löydät ihastuttavan valikoiman kestäviä ja kauniita kodintuotteita, kuten astioita, pyyhkeitä ja petivaatteita. Lahjansaaja ilahtuisi varmasti myös laadukkaasta vaatteesta tai uudesta luottolaukusta. Myymälän henkilökunta auttaa mielellään lahjojen valinnassa ja paketoi lahjat kauniisti! 

Marimekolta kestäviä ja kauniita kodintuotteita.

Synsam myymälästä löydät laajan valikoiman aurinko-, urheilu- ja silmälaseja. Anna tänä jouluna lahjaksi vapaus valita uudet lasit! Synsamin lahjakortin saaja pääsee valitsemaan mieluisat lasit tyylikkäästä valikoimasta. Hanki lahjakortti haluamallesi summalle Kauppakeskus Lundin Synsam myymälästä.

Synsam lahjakortit haluamallasi summalla.

Tunnin Kuvasta tilaat kivat kuvalahjat suoraan puhelimesta! Hanki lahjaksi esimerkiksi, 10x15 cm kuvamagneetti omalla kuvalla 2,95 € (norm. 5,90 €). Lisäksi Tunnin Kuva tarjoaa edullisia suurennoksia, laadukkaita kehyksiä, canvastauluja ja kuvamukeja. Pistäydy myymälään ideoimaan lahja yhdessä ammattilaisen kanssa, ja anna lahjaksi rakastettu kuvalahja!

Kuvalahjat Tunnin Kuvasta.

City Hairteam ja City Helen ovat ilahduttavat ja hemmoittelevat asiakkaita Kauppakeskus Lundissa. Hemmottelu onkin ihana lahja niin ystävälle, perheenjäsenelle kuin kenelle vain! Lahjakortin saaja pääsee valitsemaan itselleen mieluisan palvelun kampaamon tai kosmetologin palveluista. 

Lahjakortti kampaamo- tai kosmetologin palveluihin, City Hairteam ja City Helen.

Hairlekiinin liikkeestä löydät valmiiksi pakattuja upeita tuotepakkauksia hiusalan huippumerkeiltä, kuten Kérastase, KMS, Goldwell ja Kevin Murphy. Nämä laadukkaat hiustuotteet ovat varmasti jokaisen hiukset omaavan mieleen! Jos et tiedä varmaksi, mitä lahjansaajan hiukset kaipaavat voit myös ostaa Hairlekiinin lahjakortin, jonka voi käyttää vapaasti kampaamotuotteisiin, parturi- tai kampaamopalveluihin.

Lahjakortti kampaamotuotteisiin, parturi- tai kampaamopalveluihin, Hairlekiini.

Hesburgerin HeseLahja® on herkullinen joululahja, jonka lähetät kätevästi luurista luuriin. Tähän sähköiseen lahjakorttiin saat valita haluamasi summan, ladata oman kuvan, ja lahjan lähetyksen voi ajastaa kätevästi jouluaatolle. Osta HeseLahja® Hesburger-sovelluksesta!

Lahjakortti luurista luuriin.

NORMALista hankit lahjat koko perheelle. Myymälästä löydät useita kosmetiikan lahjapakkauksia sekä miehille että naisille. Lisäksi myymälässä on jouluisia asusteita, meikki- ja hemmottelutuotteita sekä tietenkin iso valikoima naposteltavia! Kerää NORMALista jouluiset aarteet ja kokoa ihanat lahjat koko perheelle.

Lahjaostokset ja joulun tunnelma Lundista

Toivottavasti sait lukemastasi inspiraatiota jouluostoksiin. Mikäli kaipaat lisää ideoita, niin suuntaa suoraan Kauppakeskus Lundiin, joissa liikkeiden henkilökunta auttaa mielellään lahjojen ideoinnissa. Eikä pidä unohtaa lahjakortteja, jolloin lahjansaaja pääsee itse valitsemaan mieluisan tuotteen tai palvelun. 

Pysähdy ostosten lomassa herkuttelemaan ja nautiskelemaan tunnelmasta. Herkullisimmat hetket tarjoilee Picnic, Espresso House ja Hesburger.

Tervetuloa!