Arjen parhaat asiat

Onko arjen alkaminen teidän perheessä enemmän haikeaa vai inspiroivaa aikaa? Tuntuuko, ettei haluaisi päästää ihanaa, lämmintä kesää menemään? 

Kaikki tarvittavat välineet sujuvan arjen aloittamiseen löydät Kauppakeskus Lundin liikkeiden valikoimista. 

Kokosimme muutaman vinkin arjen aloittamiseen: 

1. Ruoanlaiton helpottaminen: 

Tee valmiiksi viikon ruokalista ja hoida mahdollisuuksien mukaan kaupassa käyminen viikonloppuna valmiiksi arkipäiviä varten. Toimimalla suunnitelmallisesti ruoan valmistuksessa säästät rahaa, aikaa ja hermoja - sekä teet varmasti terveellisempää ruokaa.

Ohjeita löytyy netistä runsain määrin - kokeilisitko vaikka teemapäiviä? Maanantaina keittoa, tiistaina itämaista ruokaa, keskiviikkona pastaa ja torstaina kasvisruokaa? Perjantaina voi hyvin herkutella ja valmistaa sitä, mitä mieli tekee tai vaikkapa suunnata johonkin kivaan ravintolaan!

2. Sopiva määrä harrastuksia:

Kuluuko perheenne aika erilaisten harrastuspaikkojen välillä ajeluun? Ratkaisu voisi olla yhteinen harrastus. Monia urheilulajeja ja käden taitoja voivat harrastaa eri ikäiset yhdessä - ja samalla tulee vietettyä aikaa yhdessä perheen muiden jäsenten kanssa. 

3. Oma aika: 

Nautitko eniten sienimetsässä samoilusta vai kirjan lukemisesta kaikessa rauhassa? Jos voisit viettää päivän tehden ihan mitä tahansa, niin mitä se olisi?

Kun jokainen perheen jäsen saa edes toisinaan viettää päivän itse valitsemiensa aktiviteettien parissa, koko perhe voi paremmin ja tunnelma pysyy rentona. 

4. Arjesta nauttiminen: 

Joskus kannattaa pysähtyä nauttimaan niistä hetkistä, kun ei tarvitse tehdä mitään tai mennä mihinkään. Voi olla ihan vain rauhassa kotona ja levätä. Latautua seuraavaan päivään tai viikkoon.

Parhaat muistot syntyvät yhdessä olemisesta ja mukava arki siitä, kun kaikilla on hyvä olla - joka päivä, myös siinä niiden lomien välissä!